Vremenska prognoza

subota, 14 jun 2014 11:06

Mladi Krajišnik - pobjednik Kupa OFS Srbac

Ekipa Mladog Krajišnika iz Kukulja pobjednik je Kupa opštinskog fudbalskog saveza Srbac. U finalnoj utakmici odigranoj na gradskom stadionu savladali su ekipu  Mladost iz Bajinaca rezultatom 2 naprema 1.

Mladi Krajišnik - pobjednik Kupa OFS Srbac

U dosta interesantnom meču prva je zaprijetila Mladost iz slobodnog udarca. Šut Dejana Babića golmam Maričić je ukrotio. U 14 minutu meča  Mladi Krajišnik stiže do vodstva.  Preciznim lob udarcem Srboljub Koščica je savladao golmana Mladosti Aleksandra Cvijanovića. Samo dva minuta kasnije ekipa iz Bajinaca stiže do izjednačenja. Kroz šumu nogu put do gola pronalazi Dejan Babić preciznim udarcem.
Utakmica je igrana po jako sparnom vremenu pa je sudija  Danijel Vidović dva puta uzimao sudijski tajmaut kako bi se igrači osvježili.U drugom poluvremenu izjednačena utakmica sa po nekoliko polušansi na obje strane. Ključni trenutak na meču desio se u 83 minutu kada Rade Štbac  udarcem koji je iznenadio i snimatelja postiže konačnih 2 naprema 1.
Po ocjeni mnogih pobjeda  Mladog Krajišnika je zaslužena. Osvojeni opštinski kup samo je potvrda da se radi o jednom od najbolje organizovanih klubova u opštini. Pobjedničkoj ekipi pehar je uručio potpredsjednik opštinskog fudbalaskog saveza. Učesnike finalne utakmice načelnik opštine Drago Ćirić nagradio je fudbalskim loptama i kompletom dresova.
Utakmica na stadionu Sloge u Srpcu počela je minutom ćutanja za sve nastradale u katastorfalnim poplavama .

 

Info+ kablovski kanal