Vremenska prognoza

Društvo

Društvo (44)

četvrtak, 05 jun 2014 14:18

Agencija za sertifikaciju, akreditaciju I unapređenje kvaliteta zdravstvene zaštite Republike Srpske usvojila je standard kvaliteta rada  “Doma zdravlja” Srbac, čime je ova zdravstvena ustanova stekla uslove za dobijanje zvaničnog sertifikata.

Detaljnije →
ponedeljak, 24 mart 2014 13:02

Na nivou Boračke organizacije Republike Srpske 2014. je izborna godina. U srbačkoj boračkoj organizaciji izborne aktivnosti u punom su jeku.

Detaljnije →
subota, 18 januar 2014 13:47

Preliminarni rezultati oktobarskog popisa stanovništva navode nas da mislimo da nas ima manje nego što smo to očekivali. Ipak zvanični rezultati pokazaće stvarno stanje.

Detaljnije →
subota, 14 decembar 2013 13:42

U Srpcu je prekinuti jedanaesto redovno zasjedanje opštinskog parlamenta na čijem dnevnom redu se našao  Nacrt Odluke o usvajanju rebalansa budžeta opštine za 2013. godinu i Nacrt Odluke o usvajanju i izvršenju budžeta opštine za 2014. godinu.

Detaljnije →
subota, 30 novembar 2013 14:10

Nastupom članova KUD-a “Mladost” iz Razboja počeo je program humanitarne večeri koji je u Domu kulture održan u cilju prikupljanja sredstava za izgradnju kuće samohranoj majci Stojanki Petković iz Donjih Srđevića.

Detaljnije →
ponedeljak, 25 novembar 2013 09:40

Udruženje roditelja i djece sa posebnim potrebama „Izvor” Srbac obilježilo je deset godina svog rada i postojanja. Za tu priliku organizovano je druženje kojem su prisustvovali brojni gosti.

Detaljnije →
subota, 09 novembar 2013 14:32

Jedan od značajnih datuma koji je protekle sedmice obilježen u Srpcu je osmi novembra krsna slava Boračke organizacije RS Mitrovdan. Povodom toga je u organizaciji Opštinske boračka organizacije Srbac služena je sveta liturgija i pomen palim borcima u pravoslavnom hramu Pokrov Presvete Bogorodice.

Detaljnije →
ponedeljak, 04 novembar 2013 14:32

U Srpcu je tokom prošle sedmice vatrogasna jedinica organizovala pokaznu vježbu gašenja požara i spašavanja nastradalih lica u saobraćajnoj nesreći. Vježba je organizovana na igralištu osnovne škole, a cilj obuke je bio da se pokaže nivo spremnosti vatrogasne jedinice i nauči pravilna upotreba nove opreme koju je dobila ova organizacija.

Detaljnije →
utorak, 29 oktobar 2013 15:47

U srbačkom selu Razboj nedavno je počela rekonstrukcija krova stare OŠ „Dositej Obradović“. Riječ o jednom od najstarijih objekata na ovom području, pa su tako u želji da se opet počnu koristiti prostorije ove ustanove incijativu za obnovu  pokrenuli prošle godine bivši učenici.

Detaljnije →
četvrtak, 17 oktobar 2013 13:55

Proteklih dana u srbačkoj opštini održane  su brojne aktivnosti. Posebnu pažnju građana privukla je svečna proslava Dana i krsne slave opštine Pokrova Presvete Bogorodice. U toku dva dana Srpačani su mogli mnogo toga vidjeti.

Detaljnije →