Vremenska prognoza

utorak, 08 novembar 2016 18:40

Uskoro „Zimski grad“ u Gradišci

Kulturni centar Gradiška ovih dana uveliko radi na pripremi realizacije projekta „Zimski grad“.

Uskoro „Zimski grad“ u Gradišci

Direktor Željko Blagojević kaže da će planirani sadržaji na platou centra biti postavljeni prvog decembra kada je predviđeno i svečano otvaranje. „U sklopu Zimskog grada biće klizalište, pet kućića od kojih su dvije od Kulturnog centra, jedna za udruženje pčelara, jedan za proizvođače organske hrane i suvenirnica Zavičajnog muzeja. Zatim se planira dnevni i večernji zabavni program“ kaže Željko Blagojević, direktor Kulturnog centra Gradiška

Prigodnim ambijentom i programom nastojaće da privuku što više posjetilaca iz Gradiške i drugih gradova i opština. Za sve zainteresovane klizalište će raditi svakim radnim danom od 9 do 22,a vikendom do 23 časa. Osim toga u Zimskom gradu biće i ugostiteljski sadržaji sa toplim napicima i hranom.

Osim što će biti priređeni različiti sadržaji, te će svako moći pronaći nešto za sebe, iz Kulturnog centra kažu da će se potruditi da prostor na kojem će biti Zimski grad adekvatno ukrase.

Program Zimskog grada kreiran je u saradnji sa gradiškim volonterima, a prijetelj ovog projekta je Zavičajni muzej. Osim njih ovaj projekat Kulturni centar planira realizovati uz pomoć sponzora i lokalih privrednih subjekata.

Info+ kablovski kanal