Vremenska prognoza

ponedeljak, 01 septembar 2014 11:09

Završen turnir u uličnoj košarci

Finalnim utakmicama u svim kategorijama završen je turnir u uličnoj košarci „Streetball Gradiška 2014“ koji je okupio više od četrdeset ekipa.

Završen turnir u uličnoj košarci

Pobjednik u kategoriji pionira je ekipa Džaba smo došli koja je u finalu sa 12:9 pobijedila ekipu Frizerski salon Betty Boop.Kod djevojaka titulom najbolje okitila se ekipa Amado koja je u finalu savladala No Name rezultatom 11:6.  Kod juniora pobijedila  je ekipa Vukajlović auto savladavši Habljare rezultatom 9:7. U konkurenciji seniora ekipa Caffe Fortuna je trijumfovala nad protivnicima okupljenim u ekipu SNSD Novi Grad slavivši sa 15:11. Osim ekipnog održano je i takmičenje u trojkama u čemu je najbolji bio Nemanja Bilanović.

Organizator turnira ove godine bila je Gradiška organizacija mladih. „Cilj je bio promocija sporta i da se mladi druže. Možemo reći da smo to ostvarili“ rekao je Dušan Ristić, menadžer turnira „Streetball Gradiška 2014“.Organizatori kažu da su zadovoljni, jer je petodnevna košarkaška manifestacija bila izuzetno posjećena.

U zabavnom dijelu programa nastupio je Marko Mandić,te je za sve posjetioce i učesnike priređena je pjena parti.

Info+ kablovski kanal