Vremenska prognoza

petak, 11 avgust 2017 11:51

Završen turnir u malom fudbalu na Bokovima

Trijumfom ekipe Gringosi završen je osmi Memorijalni turnir „Bokovi“. Gringosi su u finalu savladali Studio Topić 3:1 boljim izvođenjem penala nakon što u regularnom dijelu nije bilo golova.

Završen turnir u malom fudbalu na Bokovima

„Do pobjede smo došli teže nego što smo očekivali. Protivnik je bio stavrno dobar, ali smo mi imali sreće na penalima. Ne bih nikoga izdvajao, ovo je ekipna pobjeda bila“, rekao je Miloš Radonjić iz pobjedničke ekipe.

Mnogo zanimljivija je bila utakmica za treće mjesto u kojoj su se sastali prošlogodišnji šampioni Doktori i Kajak klub. I ovdje su penali odlučili pobjednika pošto je u regularnom dijelu bilo 3:3, a više sreće sa kreča imao je Kajak klub koji je slavio ukupnim rezultatom 7:6.

Memorijalni turnir „Bokovi“ organizuju Mjesna zajednica i Mjesna boračka organizacija Bok Jankovca i Mačkovca i igra se u sjećanje na 16 vojnika koji su na tom mjestu u avgustu 1992. godine dali svoje živote za odbranu Gradiške.

Nagradni fond turnira ove godine je bio nešto veći nego ranije, te su pobjednici, pored pehara, nagrađeni sa 200 KM, drugoplasirana ekipa je dobila 150, a trećeplasirana 100 KM. Najbolji strijelac turnira sa 10 pogodaka bio je Admir Škodrić. 

Info+ kablovski kanal