Vremenska prognoza

ponedeljak, 30 jul 2018 18:12

Završen 14. turnir u malom fudbalu „Gradiška – Kruškik 2018“

Ekipa „Arcadia Company“ pobjednik je 14. turnira u malom fudbalu Gradiška -Kruškik 2018.

Završen 14. turnir u malom fudbalu „Gradiška – Kruškik 2018“

  Oni su sjajnom igrom u finalu savladali ekipu „Caffe Senjak“ rezultatom 6:0. Pobjednicima je pripala novčana nagrada od 4000 KM.

„Čestitam svojim saigračima, smatram da smo zaslužili ovu pobjedu“, rekao je Mile Kovačević, iz ekipe „Arcadia Company“.

Drugoplasiranoj ekipi „Caffe Senjak“ uručena je utješna nagrada od 1000 KM.

Na završnici turnira u Kruškiku za najboljeg golmana turnira proglašen je Miloš Bojanić, najbolji strijelac je Mirko Milaković, dok je titulu najboljeg igrača ponio Mile Kovačević.

Turnir u malom fudbalu organizovalo je Udruženje građana „Rasadnik“ i Mjesna zajednica Kruškik.

„Zadovoljni smo. Imali smo manje ekipa nego prethodnih godina, ali su svi bili odlični. Posjećenost turnira je bila veoma dobra. Oko 1000 ljudi nas je pratilo samo u ova dva posljednja dana“, istakao je Denis Šmitran, predsjednik Mjesne zajednice Kruškik.

Podršku turniru dali su sponzori i Opština Gradiška. Zamjenik načelnika opštine Ognjen Žmirić kaže da je turnir u Kruškiku jedan od najznačajnijih na području Gradiške.

„I ja sam prethodnih godina bio učesnik turnira, i imam samo pohvale za organizatore. Nadam se da će ovaj turnir biti još masovniji u narednim godinama, a Lokalna uprava će ga svakako podržavati“, kazao je Žmirić.

Za narednu godinu i jubilarni 15. turnir u malom fudbalu organizatori iz Kruškika najavljuju nekoliko noviteta. Biće organizovan juniroski, veteranski i seniorski turnir, a u planu je i povećanje fonda novčanih nagrada.

Info+ kablovski kanal