Vremenska prognoza

sreda, 13 septembar 2017 13:18

U nedjelju besplatna planinarska akcija PSD „Patrije“

Planinarsko sportsko društvo „Patrija“ iz Gradiške, u okviru manifestacije „Gradiška jesen 2017“, u nedjelju, 17. septembra, organizuje planinarsku akciju u Gornjim Podgradcima. Učestvovati mogu svi zainteresovani građani.

U nedjelju besplatna planinarska akcija PSD „Patrije“

„Polazak autobusima je planiran u 07:30 h, ispred Kulturnog centra. Prevoz je besplatan za sve građane. Po dolasku do spomenika „13 Skojevki“ kretaćemo se stazom, koja je rekreativnog karaktera, dužine oko 15 km. Na kraju se spuštamo do bazena Lučice, gdje će biti organizovan ručak za sve učesnike“, rekao je Đurađ Cvijić, iz PSD „Patrija“ Gradiška.

Povratak u Gradišku planiran je oko 16 h. Način prijave i kontakt osoba objavljeni su na Facebook stranici „Patrije“.

Prilikom učešća u planinarskoj akciji građani bi sa sobom trebali ponijeti odgovarajuću opremu.

„Za ovu priliku trebaju da ponesu rezervnu garderobu i obuću, te hranu i piće, koje će konzumirati u toku pješačenja“, kazao je Cvijić.

PSD „Patrija“ do sada je organizovalo brojne izlete za građane, a odaziv je, kažu, dosta dobar. Očekuju da će značajan broj Gradiščana sa njima planinariti i u nedjelju.

Nakon Gornjih Podgradaca, planinari iz Gradiške organizovaće izlet na Uršlu Goru u Sloveniji, a kasnije i na planinu Klekovaču.

Info+ kablovski kanal