Vremenska prognoza

utorak, 18 jul 2017 14:24

U Kruškiku počeo turnir u malom fudbalu

U narednih petnaestak dana Kruškik će biti centar malofudbalskih zbivanja u Gradišci. Na sportsko-rekreativnom centru u ovoj mjesnoj zajednici počeo je 13. Turnir u malom fudbalu „Gradiška – Kruškik 2017“. Organizator takmičenja je Udruženje građana Rasadnik, a učestvuje 20 ekipa koje će se do 30. jula boriti za glavnu nagradu od 4000 KM.

U Kruškiku počeo turnir u malom fudbalu

„Imamo četiri grupe sa po pet ekipa. U prvoj fazi takmičenja ekipe će igrati međusobno po grupama, a  potom slijedi eliminacioni dio u koji će se plasirati po četiri ekipe iz svake grupe. Dnevno će se igrati osam utakmica, a pored toga za posjetioce smo spremili i koncerte, žurke na otvorenom i još mnogo iznenađenja“, rekao je Denis Šmitran iz Udruženja građana „Rasadnik“.

Turnir u Kruškiku je nezaobilazan ljubiteljima malog fudbala. Njegov značaj prepoznali su i sponzori koji svake godine pomažu održavanje turnira. Ove godine, pored opštine Gradiška, generalni sponzor je i preduzeće PMP Jelšingrad.

„Mi nemamo marketinških razloga da budemo sponzori jer naši kupci nisu na ovom prostoru. Jedini razlog zašto smo odlučili da se uključimo je činjenica da naši zaposleni vole fudbal i redovno učestvuju na turnirima. Zamolili su upravu da se ovaj put angažuje u većoj mjeri i mi smo taj zahtjev prihvatili“, kaže generalni direktor PMP „Jelšingrad“ Branislav Banjac.

Pored glavne nagrade od 4000 KM za prvoplasirnu ekipu, organizatori su spremili i 1000 KM za drugoplasirani tim, te brojne robne nagrade za učesnike i posjetioce. Program će svako veče počinjati oko 19 časova, a planirano je da turnir traje do kraja jula.

Info+ kablovski kanal