Vremenska prognoza

ponedeljak, 19 decembar 2016 08:34

Torpedo i Aleksandar Popović najuspješniji u godini na izmaku

Fudbalski klub Torpedo iz Cerovljana je najuspješniji klub Opštinskog fudbalskog saveza Gradiška u 2016. godini. Sve je počelo proljetos osvajanjem titule pobjednika Kupa Opštinskog fudbalskog saveza, a nastavljeno sjajnim partijama u jesenjem dijelu sezone kada je Torpedo bez poraza osvojio titulu jesenjeg šampiona u Područnoj ligi Gradiška. Šlag na torti je priznanje za najboljeg trenera koja je otišla u ruke Milenka Baraća, stratega  ekipe iz Cerovljana.

Torpedo i Aleksandar Popović najuspješniji u godini na izmaku

Torpedo je za sobom ostavio jesenjeg šampiona Regionalne lige Dubrave i jesenjeg šampiona Opštinske lige Gradiška, ekipu 13 Skojevki iz Grbavaca. Najuspješniji treneri, pored Baraća, su Siniša Đurić trener Dubrava i Dragan Drinić iz Laminaca.

Izvršni odbor OFS Gradiška odlučio je da je Aleksandar Popović, član Kozare iz Gradiške, najbolji fudbaler Saveza u 2016. godini. Drugo mjesto pripalo je Borisu Aniću iz turjačke Kozare, a treće Mili Paštaru iz Torpeda.

Najuspješniji mladi fudbaleri su: Luka Đurić (Kozara), Rade Erceg (Omladinac Brestovčina) i Danijel Rašković (13 Skojevki Grbavci).

Najuspješnije sudije su Stojan Vukota i Božidar Ristić, a najuspješnije mlade sudije: Slaviša Šarić, Jovana Krstić i Veljko Makitan.

U Opštinskom fudbalskom savezu zadovoljni su proteklom godinom iako, kako kažu, klubove i dalje muče finansijski problemi, ali i smanjenje broja mladih fudbalera, te sve lošija infrastruktura.

Ovom prilikom OFS je nagradio i Dalibora Šljivara iz mašićkog Borca kao fudbalera sa najdužim igračkim stažom, dodijelio priznanja zaslužnim sportskim radnicima, povelje za jubileje fudbalskih klubova i plakete za dugogodišnji rad u fudbalu.

Info+ kablovski kanal