Vremenska prognoza

subota, 13 maj 2017 14:35

Počeo „Stars Kup 2017“

Više od hiljadu dječaka iz Republike Srpske i okruženja u naredna dva dana učestvuje na drugom „Stars Kupu“ u organizaciji fudbalskog kluba Stars.

Počeo „Stars Kup 2017“

 

Na terenima fudbalskog kluba Omladinac u Brestovčini počeo je drugi međunarodni turnir u fudbalu za mlađe kategorije „Stars kup 2017“. Ove godine učestvuju čak 72 ekipe raspoređene u četiri kategorije od 2005. do 2008. godišta.

„Stars Kup postaje tradicionalan turnir. Uspjeli smo organizovati takmičenje drugu godinu zaredom. Obzirom da smo prošle godine od strane učesnika dobili pozitivne kritike, ove godine smo odlučili povećati broj ekipa, tako da u odnosu na prošlu godinu, na Stars kupu učestvuje 25 ekipa više, ukupno 72 ekipe u dva dana“, rekao je direktor fudbalskog kluba Stars Saša Raca.

Prvog dana turnira na teren su izašli dječaci rođeni 2005. i 2007. godine ukupno 40 ekipa među kojima: Crvena Zvezda, Čukarički i Vojvodina iz Srbije kao i brojne ekipe iz Republike Srpske, te federacije BiH i Hrvatske.

Drugog dana turnira nastupiće dječaci rođeni 2006. i 2008. godine. Između ostalih, tog dana će nastupiti i zagrebački Dinamo, te Zrinjski iz Mostara. Domaćin turnira će imati predstavnike u svim kategorijama.

 „Stars Kup 2017“ i ove godine će trajati dva dana, ali se utakmice igraju na četiri terena. Finalni okršaji i prvog i drugog dana očekuju se oko 17 časova i svakako vrijedi otići do Brestovčine i pogledati male fudbalske majstore na djelu.  

 

 

Info+ kablovski kanal