Vremenska prognoza

petak, 24 mart 2017 16:33

Ovog vikenda ŽOK „Gradiška“ na finalnom turniru za ulazak u Prvu ligu RS

ŽOK „Gradiška“ plasirao se na finalni turnir za ulazak u Prvu ligu RS, koji će se ovog vikenda održati u Banjaluci. 

Ovog vikenda  ŽOK „Gradiška“ na finalnom turniru za ulazak u Prvu ligu RS

–Mnogo treniramo i do sada nemamo nijedan poraz. Imamo pet poena prednosti – kaže Maja Blagić, kapiten ŽOK „Gradiška“.

Odbojkašice Gradiške u plufinalu igraće sa ekipom iz Rogatice, a eventualna pobjeda donosi im plasman u Prvu ligu RS.

– Mnogo sam srećna što ćemo napokon ući u Prvu ligu RS, jer mi je to san od početka treniranja. Ovo je moje najveće očekivanje i nadam se da će se ostvariti - kaže odbojkašica Dajana Makivić. 

– U finale smo ušli bez ijednog poraza u sezoni što nam svakako daje za pravo da se smatramo favoritima. Međutim, „Inova“ iz Banaluke takođe nije izgubila nijednu utakmicu i godinama unazad rade kvalitetno s mlađim selekcijama, i sad je vrijeme da i oni pokušaju da osvoje prvo mjesto. Mislim da smo ipak mi tu favoriti i tako ćemo da se postavimo – kaže Rajko Stijaković, trener ŽOK „Gradiška“ . 

– Pripremili smo prijateljeke utakmice sa jačim ekipama, mislim da će to biti dobro i da ćemo uspjeti da ostvarimo ulazak u Prvu ligu- kaže Goran Švraka, trener ŽOK „Gradiška“.

ŽOK „Gradiška“ nastao je nedavno, ujedinjenjem klubova „Servicijum“ i „Olimpik“.  Jedinstven odbojkaški klub, okupio je najbolje odbojkašice grada. 

–Htjeli smo da napravimo jedan kvalitetan klub koji će predstavljati našu opštinu Gradiška u RS i na takmičenjima koja organizuje Odbojkaški savez RS - kaže Đorđe Bulajić, predsjednik ŽOK „Gradiška“ .

U finalnom turniru za ulazak u Prvu ligu RS, osim Gradiške, učestvuju i ekipe „Inova“ Banjaluka, „Mladost“ iz Rogatice i „Panter“ iz Doboja. Odbojkaški turnir održaće se u nedjelju, 26. marta, u dvorani „Obilićevo“ .

Info+ kablovski kanal