Vremenska prognoza

subota, 16 decembar 2017 17:29

OFS Gradiška i ove godine nagradio najbolje

Najuspješnijim fudbalerima u 2017. godini proglašeni su Dragan Francuz, kapiten jesenjeg prvaka Područne fudbalske lige Gradiška, kluba “13 Skojevki” iz Grbavaca, i  Ognjen Škorić, kapiten “Jedinstva” iz Žeravice.

OFS Gradiška i ove godine nagradio najbolje

„Nagrada mi puno znači, nastojaću da u idućoj godini budem još bolji“, kazao je Škorić.

Najuspješniji fudbalski klubovi u ovoj godini su FK “Dubrave”,  “13 Skojevki” iz Grbavaca i “Omladinac” iz Brestovčine. Trener “Omladinca” Milan Knežević dobio je priznanje jednog od nauspješnijih trenera. Ovom titulom nagrađeni su i Slobodan Katić, trener “Lijevča” iz Nove Topole, te Saša Krupljanin, trener specijalista za rad sa mladim fudbalerima.

OFS Gradiška nagradio je i najperspektivnije mlade igrače, a za ovu godinu to su: Miloš Đorđić, iz “Omladinca”,  Boban Kecman, iz “Lijevča” i Ignjatija Sarajlić, član pionirske ekipe “Kozare”. Najperspektivnije mlade fudbalske sudije su: Nevena Petrić, Dejan Cvijić, Borislav Radić i Filip Sredojević. Velibor Gigović ponio je epitet nauspješnijeg fudbalskog sudije OFS Gradiška.

Za najuspješnije sportske radnike u 2017. godini izabrani su: Rade Šukalo, Muhamed Mustafi i Miloš Dojčinović.

Aktivni fudbaler sa najdužim igračkim stažom je Dejan Drinić, igrač “Laminaca”, koji u svojoj 41. godini još uvijek uspješno nosi dres kluba.

U OFS kažu da su zadovoljni ovom godinom i stanjem u fudbalu na području Gradiške.

“Fudbal se vraća u Gradišku. Veliki broj navijača prati utakmice klubova nižeg ranga, jer stvarno dobro igraju. A veliko nam je zadovoljstvo i što smo od ove godine dobili prvi ženski fudbalski klub”, rekao je Ilija Gigović, predsjednik OFS Gradiška.

OFS Gradiška ovom prilikom uručio je i povelje za dugogodišnji  rad u fudbalu, te povelju za osnivanje kluba, koja je pripala ŽFK “Jedinstvo” iz Žeravice. Posebno priznanje pripalo je autoru enciklopedije “Gradiški fudbal”, sportskom novinaru Slobodanu Borjanoviću.

Info+ kablovski kanal