Vremenska prognoza

ponedeljak, 14 avgust 2017 14:41

Održan 2. Memorijalni turnir „Aleksandar Aco Vuković“

Na sportskom terenu Twins proteklog vikenda je, u organizaciji Asocijacije „Sport za sve“ Gradiška, održan drugi Memorijalni turnir u malom fudbalu „Aleksandar Aco Vuković“ posvećen prerano preminulom zaljubljeniku u najvažniju sporednu stvar na svijetu koji je život izgubio na fudbalskom terenu.

Održan 2. Memorijalni turnir „Aleksandar Aco Vuković“

Učestvovalo je osam ekipa koje su se takmičile za pehar i diplomu pošto je novac od kotizacija namijenjen za humanitarne svrhe. Ekipe, zato, uglavnom, čine prijatelji pokojnog Vukovića. 

„Nama, Aleksandrovim prijateljima, mnogo znači ovaj turnir. Prošle godine kada smo organizovali prvi turnir oživjeli smo uspomenu na našeg prijatelja. Tako je i ove godine, ovih avgustovskih dana. Planiramo da turnir širimo, da ga poboljšamo organizaciono i da proširimo broj ekipa i da se svake godine prisjetimo našeg prijatelja koji je mnogo volio sport. Igrao je mali fudbal skoro svakodnevno i mi planiramo da turnir postane tradicionalan i da očuvamo uspomenu na našeg prijatelja“, rekao je Mirko Pisarić iz Asocijacije Sport za sve.

Među osam ovogodišnjih učesnika našla se i ekipa Neki novi klinci koja je iznenadila osvojivši drugo mjesto. U polufinalu su pobijedili prvog favorita turnira.

„U suštini konkurencija nije toliko jaka, ali ovdje smo najmanje zbog toga da osvojimo pehar. Ja ovdje igram čisto iz ljubavi prema ovom sportu, a nadam se i moji priajtelji“, rekao je Miloš Đorđić iz ekipe Neki novi klinci.

Neki novi klinci su u finalu poraženi od ekipe Butik Urbano, a treće mjesto pripalo je Kafe baru Arkadija. Najbolji igrač turnira je Vladimir Savković, a golman Vladimir Boroja.

 

Info+ kablovski kanal