Vremenska prognoza

sreda, 22 decembar 2021 14:16

„Mala Mo“ najbolji sportista Gradiške

Jedanaestogodišnja teniserka Tea Kovačević proglašena je najboljim sportistom Gradiške u 2021. godini.

„Mala Mo“ najbolji sportista Gradiške

Na tradicionalnoj manifestaciji „Izbor sportiste“, druga nagrada pripala je kuglašici Tatjani Zlojutro, dok je trećeplasirani rukometaš „Kozare“ Marko Petošević. Najbolja sportska ekipa u 2021. godini je FK ''13 Skojevki'' iz Grbavaca. Za najboljeg trenera proglašen je Saša Krupljanin iz FK ''Kozara'', dok su najperspektivniji sportisti karatistkinja Milica Kačavenda i golman Kozare Pavle Glišić. Za najboljeg sportskog radnika proglašen je predsjednik Gradskog fudbalskog saveza Gradiška Ilija Gigović, dok je u konkurenciji sportista sa invaliditetom nagrada pripala Predragu Ljepojeviću.

Gradonačelnik Zoran Adžić čestitao je svim nagrađenim sportistima i podsjetio da na području grada djeluje više od 70 sportskih klubova. Naglasio je potpunu opravdanost izgradnje sportskog kompleksa, kakva je gradiška Arena, imajući u vidu veliku zainteresovanost mladih ljudi da se bave sportom.

Dok će mnogi njeni vršnjaci prvo novogodišnje jutro dočekati u svojim toplim domovima, mlada teniska nada iz Gradiške, Tea Kovačević, zaigraće na turniru u Italiji. Već u februaru nada se učešću na najznačajnijem juniorskom turniru u Francuskoj.

Info+ kablovski kanal