Vremenska prognoza

utorak, 08 decembar 2020 13:23

Krajem godine Izbor sportiste Gradiške

Završna manifestacija Izbor sportiste grada Gradiška za 2020. godinu planirano je da bude održana 24. decembra u Kulturnom centru.

Krajem godine Izbor sportiste Gradiške

Biće to 28. Izbor sportiste a ko će ponijeti laskavu titulu najboljeg sportiste grada Gradiška i naslijediti Slobodana Popadića odrediće stručni žiri.

„Ova situacija sa koronom uticala je da pojednostavimo proceduru. Organizacioni odbor čine Borče Sredojević, Zoran Vajkić, Dragutin Kovačević, Ivan Radenović i Duško Ivetić, oni će imti i ulogu stručnog žirija da se što manje ljudi okupljalo. Ako ne bude zvanična dodjela ipak ćemo izabrati sportiste i nagrade će biti dodjeljene“ rekao je Duško Ivetić iz Odjeljenja za društvene djelatnosti.

Kao i prethodnih godina, žiri će izabrati najboleg trenera, sportistu i najperspektivnijeg sportistu,te  najboljeg sportistu u koknurenciji lica sa invaliditetom. Takođe će birati i najbolju ekipu, te dodijeliti priznanja najboljem sportskom radniku. U narednom periodu sportske I nevladine organizacije, ustanove I pojedinci sa područja Gradiške, mogu kandidovati svoje prijedloge sa obrazloženjem najkasnije do 15.decembra.

„Moglu slati mailom, faksom i lično na šalter broj 12 u koverti tako da će se žiri sastati vjerovatno 16. decembra“ kaže Duško Ivetić.

Pokrovitelj I ovogodišnje manifestacije je gradonačeklnik Gradiške Zoran Adžić.

Info+ kablovski kanal