Vremenska prognoza

utorak, 08 avgust 2017 14:38

Kozara osvojila Čolin Memorijal

Kozara iz Gradiške pobjednik je 21. Memorijalnog turnira „Milenko Čolaković Čole“ održanog u Gornjim Podgradcima. Iako je na turniru nastupala juniorska ekipa, Kozara je u finalu rezultatom 2:1 savladala imenjaka iz Turjaka.

Kozara osvojila Čolin Memorijal

Prije pobjede nad ekipom iz Turjaka, Kozara je u polufinalu bila bolja od Borca iz Kozarske Dubice nakon izvođenja penala. Dobre igre mladih igrača raduju trenera pred početak prvenstva.

„Više od same pobjede raduje me način na koji smo je ostvarili. Momci su kvalitetno odigrali turnir, ostvarili dvije pobjede sa po dva postignuta pogotka i veoma sam zadovoljan našim izdanjem na ovom turniru. S druge strane, srećan sam da smo bili u prilici da zaigramo na ovoj manifestaciji i na taj način damo svoj doprinos“, rekao je trener Kozare Predrag Tomaš.

Domaćin turnira bila je Sloga iz Gornjih Podgradaca koja je u polufinalu izgubila od Kozare iz Turjaka 3:1. Sloga će u narednoj sezoni ponovo biti član Područne lige Gradiška.

„Želja nam je bila da ove godine na turniru bude što više mladih igrača i zato smo zvali juniore Kozare koji su nešto mlađi od naše ekipe koja je u prosjeku stara oko 19 godina. Tu je naš bratski klub, Kozara iz Turjaka i Borac iz Kozarske Dubice koji godinama učestvuje na turniru. Kompletan turnir je protekao u fer i korektnoj igri i mi smo zadovoljni“, rekao je Milan Miljanović, predsjednik Sloge.

Po okončanju turnira dodijeljene su zahvalnice učesnicima i pehar osvajaču turnira. Jedina individualna nagrada je ona za najboljeg golmana, a Čoline rukavice ove godine pripale su Dušanu Dončiću golmanu pobjedničke ekipe.

Info+ kablovski kanal