Vremenska prognoza

utorak, 04 april 2017 13:26

Još nekoliko dana do polumaratona, Gradiščani po startne pakete u petak i subotu

Svega nekoliko dana je ostalo do prvog Gradiškog polumaratona. U Atletsko - rekreativnom klubu Gradiška kažu da je sve spremno za početak manifestacije.

Još nekoliko dana do polumaratona, Gradiščani po startne pakete u petak i subotu

„U nedjelju u 10 časova starta prvi gradiški polumaraton. Do sada se prijavilo oko 400 učesnika i očekujemo još pedesetak prijava do početka manifestacije. Najviše prijavljenih je iz Republike Srpske i Federacije BiH, ali imaćemo i učesnike iz: Srbije, Hrvatske, Slovenije, Austrije, Makedonije. Čak se prijavio i jedan trkač iz Kenije. Ovaj broj učesnika je idealan za prvi put. Spremni smo za manifestaciju“, kaže direktor Gradiškog polumaratona Dejan Jakeljić.

On kaže da su se i Gradiščani u velikom broju prijavili za trku i apeluje da, zbog izbjegavanja gužve, svoje startne pakete podignu ranije.

„Molimo učesnike iz Gradiške i okoline da svoje startne pakete podignu u petak ili subotu,  7. ili  8. aprila, u slastičarni Veni na Trgu svetog Save kod graničnog prelaza u Gradišci“, rekao je Jakeljić i pozvao Gradiščane da se prijave i uživaju u spektaklu.

Pored polumaratona biće održana Trka zadovoljastva „Fun run“ na 5000 metara i Trka za djecu na 1000 metara koja će otvoriti manifestaciju. Program počinje u nedjelju u 9.30 časova.

Info+ kablovski kanal