Vremenska prognoza

utorak, 29 decembar 2020 11:29

Gradski fudbalski savez izabrao najbolje

Nebojša Radosavac, član Fudbalskog kluba Dubrave najbolji je fudbaler GFS Gradiška u 2020. godini po odluci klubova članova saveza.

Gradski fudbalski savez izabrao najbolje

Radosavac je osam godina član Dubrava i jedan od najzaslužnijih za dobre rezultate ovog tima čiji je i kapiten.

„Uvijek je lijepo biti među najboljima i najbolji, naravno. Želio bih da zahvalim Gradskom fudbalskom savezu Gradiška, fudbalskom klubu Dubrave, trenerima i saigračima. Potrudiću se da još koju godinu putujem u Gradišku iz Čelinca gdje živim

Najbolja ekipa GFS Gradiška je kadetska ekipa FK Kozara koja je do titule jesenjeg šampiona došla ostvarivši sve pobjede uz gol razliku 73:4. Trener ove ekipe Saša Krupljanin je najbolji trener GFS Gradiška u 2020. godini.

„Ovo mi je drugi put da sam izabran za najboljeg trenera saveza. Veliko mi je zadovoljstvo i srećan sam zbog toga. Zahvaljujem savezu i direktorima klubova u kojim radim, Starsu  i Kozari, Saši Raci i Siniši Đuriću jer mislim da smo na dobrom putu da Kozaru vratimo tamo gdje pripada, a to je vrh fudbalske piramide što se tiče omladinskog fudbala, a nadam se i seniorskog“, rekao je Krupljanin.

Najperspektivniji trener GFS Gradiška je Dario Lacković, trener FK Sloga DIPO iz Gornjih Podgradaca.

Najuspješniji fudbalski sudija je Slaviša Šarić. Perspektivni fudbalski sudija je Vitomir Šerbula, a  Andrej Subotić, kapiten pionirske ekipe FK Kozara, je najperspektivniji igrač.

Najuspješniji sportski radnici su Riste Tasovac, član mašićkog Borca i Miloš Dojčinović predsjednik Fudbalskog kluba „Sloboda“ iz Donjih Podgradaca.

Povelje GFS dodijeljene su i fudbalskom klubu Vilusi za 60 godina postojanja i KMF Boračka za organizaciju i sjajne rezultate u futsal ligi Republike Srpske.

Nagrađen je i fudbaler sa najdužim stažom igranja, Miroslav Todorović, član FK Sloga DIPO koji fudbal aktivno igra gotovo 30 godina.

UO GFS Gradiška posthumno je nagradio dvojicu bivših članova. Povelje su uručene porodicama Nenada Grujičića i Mile Plotana. 

Info+ kablovski kanal