Vremenska prognoza

subota, 01 februar 2014 12:02

OO SDS-a jača poziciju u izbornoj godini

SDS u Gradišci, nakon prijema novih članova, potvrdila je odlučnost da ojača vlastite pozicije u izbornoj 2014.godini. Čelnici ove stranke tvrde da imaju veliko povjerenje mladih i obrazovanih kadrova.

OO SDS-a jača poziciju u izbornoj godini

“Posebno nas raduje što su to zaposleni ljudi, koji nisu ušli u stranku radi interesa, nego žele da kroz ovu stranku ostvaruju svoje političke ciljeve”, istakao je Đorđe Krčmar, predsjednik OO SDS-a.

„Ovi mladi ljudi sigurno mogu dati doprinos radu opštinskog odbora i doprinijeti demokratskim procesima koje očekujemo u ovoj godini“, smatra Zoran Latinović, načelnik opštine Gradiška.

Među 23 mladih koji su potpisali pristupnice SDS-u najviše je zaposlenih u zdravstvu. „Nadam se da će ovo biti prilika da mladi pokažu da mogu doprinijeti ovom društvu i da zajedno sa ovom strankom doprinesemo boljoj budućnosti mladih“, navodi Dijana Rađević, novi član OO SDS-a.

“Očigledno je SDS prvi izbor za sve ljude koji žele promjene u RS, a na nama je, kao ljudima koji smo do sada čuvali RS i radili na njenom unapređenju, da svima koji žele da učestvuju u promjenama, damo šansu da budu nosioci onih programa koji bi trebali RS vratiti vjeru u bolji život“, istakao je ovom prilikom potpredsjednik Srpske demokratske stranke Ognjen Tadić. U OO SDS ističu činjenicu da je osim ovih mladih ljudi, tokom poslednjih 6 mjeseci  ovoj partiji pristupilo je 546 novih članova.

Info+ kablovski kanal