Vremenska prognoza

sreda, 23 april 2014 13:24

Donacija Aktiva žena OO SNSD-a Dječijem odjelu Opšte bolnice

Članice Aktiva žena SNSD-a OO Gradiška kroz još jednu humanitarnu akciju, obezbjedile su donaciju za Dječiji odjel Opšte bolnice u Gradišci.

Donacija Aktiva žena OO SNSD-a Dječijem odjelu Opšte bolnice

Zahvaljujući donaciji preduzeća „Bor“ za ovaj odjel, zamijenjen je dio dotrajalog namještaja, a Aktiv je obzbjedio još neke korisne potrepštine.

„Kroz svoje akcije trudimo se da pokrijemo sve kategorije stanovništva. Zahvaljujući Mileni Vrhovac i preduzeću „Bor“ došli smo na ideju da doniramo stoliće i stolice za Dječiji odjel, a prikupili smo i jedan dio igračaka“, ističe Ranka Perić Romić, predsjednik Aktiva žena SNSD-a OO Gradiška.

„U ime osoblja i pacijenata želim da se zahvalim na ovoj donaciji. Boravak u bolnici sam po sebi nije ugodan pa se nadamo da će pacijenti na ovaj način imati kutak u kome će se ugodno osjećati“, kaže dr Dragica Došenović.

Menadžment preduzeća „Bor“, prema riječima direktorice Milene Vrhovac, trudi se da svoje poslovanje usmjeri i u pravcu društveno-odgovornog rada i u okviru svojih mogućnosti pomogne lokalnoj zajednici, posebno kada se radi o najmlađim članovima našeg društva.

 „Znajući kako su danas teški uslovi poslovanja, mislim da svi trebamo da pripomognemo da naša djeca imaju što bolje uslove“, istakla je Milena Vrhovac, koja je i članica Aktiva žena OO SNSD-a.

Osoblje Opšte bolnice koje radi sa najmlađim pacijnetima, istaklo je da je ovaj Odjel u relativno dobrom stanju što se tiče stanja prostorija i opreme, ali dodaju da uvijek postoji potreba za zamjenom dotrajale posteljine, dušeka, kao i specijalne opreme kao što su vage, inhalatori i slično. U Aktivu žena istakli su da akcija neće stati na ovoj posjeti, već će i u narednom periodu nastojati obezbjediti nešto od potrebne opreme.

Info+ kablovski kanal