Vremenska prognoza

Gradiska.com - Najnovije vijesti
Politika

Politika (59)

ponedeljak, 11 novembar 2013 10:19

Dok su dvojica od trojice odbornika, nedavno isključenih iz gradiškog PDP-a, potpisali pristupnice u Srpsku demokratsku stranku, Marinko Šljivar je ipak odlučio da politički put nastavi uz Demokratski narodni savez

Detaljnije →
petak, 08 novembar 2013 08:57

Nakon što su dvojica bivših odbornika i jedan član PDP- a prešli u redove Srpske demokratske stranke i time ojačali klub SDS-a u gradiškoj Skupštini sa sedam na devet odbornika, OO Partije demokratskog progresa u Gradišci održao je konfereciju za novinare na kojoj je iznio ozbiljne zamjerke na račun svog koalicinog partnera – SDS-a.

Detaljnije →
četvrtak, 07 novembar 2013 13:27

Odbornici koji su nedavno isključeni  iz Partije demokratskog progresa na narednoj sjednici Skupštine opštine Gradiška sjediće zajedno sa novim stranačkim kolegama- odbornicima Srpske demokratske stranke. Pristupnicu ovoj partiji potpisali su Predrag Ljubičić i Dušan Kočić,a očekuje se da će to narednih dana učiniti i Marinko Šljivar.

Detaljnije →
utorak, 05 novembar 2013 14:29

Nedavno osnovana stranka Napredna Srpska, čiji je predsjednik Adam Šukalo, konačno je na dobrom putu da razriješi političke dileme u vezi Srpske napredne stranke.

Detaljnije →
ponedeljak, 21 oktobar 2013 14:12

Unutarstranačka razmimoilaženja u gradiškom PDP-u prisutna su duži period.Tačku na takve odnose među članovima stavio je vrh ove stranke, isključivši iz partije četiri člana.

Detaljnije →
petak, 18 oktobar 2013 09:02

Sistemske mjere preduzete nakon promjene vlasti u Srbiji inspiracija su jednom broju političkih partija u RS koje smatraju da su radikalni potezi neophodni i na prostoru naše Republike. Podršku novom političkom grupisanju u ostvarenju tih namjera dalo je nekoliko partija.

Detaljnije →
petak, 11 oktobar 2013 09:00

Od Nove godine, pa u narednih 15 godina odgovornost za funkcionisanje Gradske Toplane u Gradišci preuzima preduzeće IEE iz Banjaluke.Usvojivši Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača, zeleno svjetlo za to dala je SO Gradiška.

Detaljnije →
sreda, 09 oktobar 2013 09:27

Prošlo je godinu dana od Lokalnih izbora u Bosni i Hercegovini. Gradiška je oktobra 2012. godine dobila novu vlast.

Detaljnije →
ponedeljak, 07 oktobar 2013 14:59

U oktobru protekle godine Gradiščani su dali povjerenje novoj političkoj strukturi koja im je trebala obezbjediti bolju sadašnjost I budućnost. Kada su na lokalnim izborima davali svoj glas, očekivanja građana su bila različita.

Detaljnije →
Strana 6 od 6