Vremenska prognoza

četvrtak, 09 mart 2017 13:18

Simon Furlan novi direktor kompanije Blicnet

Simon Furlan, dosadašnji direktor marketinga u Telekomu Slovenije, od 1. marta 2017. godine imenovan je na funkciju direktora banjalučke kompanije Blicnet.

Simon Furlan novi direktor kompanije Blicnet

Sektorom marketinga Telekoma Slovenije Simon Furlan je rukovodio od januara 2013. i u njegovom mandatu je najveći slovenački telekom operater osnažio portfolio proizvoda i usluga, spojio brojne brendove u krovni brend, uspostavio odgovarajuću komunikacionu platformu i sproveo mnogobrojne marketinške projekte.

U isto vrijeme Igor Bohorč, dosadašnji direktor Blicneta, koji je na čelu ove kompanije od 2009. i koji je kreirao imidž i vrijednosti Blicneta i pozicionirao ga na tržištu BiH kao uspješnog i nezaobilaznog operatera koji građanima isporučuje sve komunikacione usluge, preuzeo je funkciju direktora Strategic Business Unit B2B u Telekom Slovenija grupi. 

Blicnet iz godine u godinu bilježi odlične poslovne rezultate i značajan rast broja korisnika. Brojne su inicijative i aktivnosti koje je proteklih godina Igor Bohorč sproveo i time uticao na kvalitet telekomunikacionih servisa u cjelini – od širenja infrastrukture i dostupnosti usluga i servisa na novim područjima, uvođenja servisa digitalne televizije i HD kanala, plasiranja kombinovanih paketa usluga na tržište (DUO, TRIO paketi), uvođenja TViN platforme, kao i uvođenja usluge mobilne telefonije što je Blicnetu omogućilo i pružanje QUADRO paketa, do prenosivosti fiksnih telefonskih brojeva u BiH i ukidanja automatske govorne poruke na prenesenim brojevima.

Simon Furlan planira da u narednom periodu snažno razvija Blicnet kroz širenje poslovanja na novim teritorijama i novim segmentima, te kroz unapređivanje ponude usluga i odnosa s korisnicima.

Blicnet d.o.o. Banjaluka posluje u okviru Telekom Slovenije grupe, te će Igor Bohorč i Simon Furlan kroz novu organizaciju i dalje učestvovati u sprovođenju projekata u okviru Telekom Slovenije grupe.

Info+ kablovski kanal