Vremenska prognoza

sreda, 25 jul 2018 19:09

Dalibor Zrnić bavi se jednim od najtežih sportova

Bavljenje bilo kakvim sportom ili nekom fizičkom aktivnošću veoma je značajano. To veoma dobro zna Dalibor Zrnić koji se već 22 godine bavi triatlonom jednim od najtežih sportova.

Dalibor Zrnić bavi se jednim od najtežih sportova

Da bi bio dobar u triatlonu moraju se trenirati plivanje, biciklizam i trčanje. Zato Dalibor Zrnić koji je rođen u Švacarskoj trenira i kada je na odmoru u Gradišci, mjestu odakle je njegov otac. I tada se priprema za razna takmičenja.

„Uvijek u oktobru bude takmičenje na Havajima. Prije toga se moram kavlificirati na jednom iromenu. Na Havajima bude veliki broj takmičara. Ja sada u novembru imam takmičenje u Meksiku i za to se moram pripremati i u teretani“ rekao je Zrnić.

Ovaj četrdeset dvogodišnjak vodi računa o pravilnim treninzima i ishrani. Da bi svako od nas ostavrio željeni cilj potrebno je da pravilno vježba i obrati pažnju na mnoge druge pojedinosti.

„Za početnika je veoma bitno da polako počne, jer tijelu treba puno vremena da se na to navikne. Svakako treba voditi računa o ishrani“ kaže Zrnić.

Osim savjeta Dalibor Zrnić nam je ovom prilikom pokazao kako da uz pomoć određenih pomagala uradimo korisne vježbe koje još uvijek nisu popularne na našem području.

S obzriom da nastoji jednom godišnje da posjeti naše karjeve Dalibor Zrnić je  primjetio da se svijest građana mijenja iz godine u godinu i da ih se sve više se bavi nekom vrstom fizičke aktivnosti.

Dalibor Zrnić će nastojati da svojim neobičnim i ustrajnim radom pronosi lijep glas u svijetu sporta i ostvaruje dobre rezultate kao i do sada.

Info+ kablovski kanal