Vremenska prognoza

sreda, 29 mart 2017 16:09

Jelke uljepšavaju stadion FK “13 Skojevki”

Jelke koje su više od mjesec dana služile za dekoraciju Zimskog grada u Gradišci od sada će uljepšavati stadion FK „13 Skojevki“ u Grbavcima.

Jelke uljepšavaju stadion FK “13 Skojevki”

U njihovo prirodno stanište vratili su ih predstavnici Kulturnog centra zajedno sa fudbalerima i upravom ovog fudbalskog kluba.“Trinaest borovih sadnica koje je Kulturnom centru darovalo Šumsko gazdinstvo vratili smo u prirodu da budu simbol stradanja trinaest mladih djevojaka u Drugom svjetskom ratu i uljepšaju ambijent stadiona“ kaže Željko Blagojević, direktor Kulturnog centra Gradiška.
Volje i entuzijazma za napretkom imaju fudbaleri ovog kluba zajedno sa trenerom, a u tome im nesebičnu podršku godinama pružaju mještani ovog sela. Među njima je i Spasoja Tomić koji je rekao da klub slavi 80 godina postojanja, ali da pod imenom „13 Skojevki“ postoji 28 godina.
Bojan Vujić, trener FK „13 Skojevki“ kaže da je odnedavno preuzeo ekipu koja je bila formirana. „Bilo se lako uklopiti,ali bi pohvalio i mještane sela koji baš vole ovaj sport i klub“ rekao je Vujić.
FK „13 Skojevki“  jesenji dio prvenstva završio je na prvom mjestu,a cilj im je ulazak u viši rang odnosno u četvrtu ligu.

Info+ kablovski kanal