Vremenska prognoza

petak, 19 oktobar 2018 09:02

Promovisana dva romana Stanislave Janjanin Njegovan

Stanislava Janjanin Njegovan iz Gradiške predstavila je u Kulturnom centru svoje dvije knjige „Četverac bez kormilara“ i „Budi moje sklonište od tuge“ . 

Promovisana dva romana Stanislave Janjanin Njegovan

Riječ je o književnim prvencima ove autorke, koji su proteklog mjeseca izašli iz štampe. Tematika romana je potpuno različita, ali su oba prožeta sa puno emocija.

„Prva knjiga „Četverac bez kormilara“ govori o četiri prijateljice koje su se razdvojile u tinejdžerskom dobu, i sreću se nakon 30 godina i pričaju o svom životu. U drugoj knjizi „Budi moje sklonište od tuge“ pisala sam o ženi kojoj su oduzeli bebi, a koja kasnije otvara privatni dom za napuštenu djecu. Ona je stalno u potrazi za svojim djetetom, dok pruža podršku i pomoć drugoj djeci“, ispričala je Stanislava Janjanin Njegovan.

Autorka kaže da ljubav prema pisanju i književnosti gaji od ranog djetinjstva.

„Čitav život pišem, sve svoje emocije prenosim na papir“, rekla je autorka.

Na predstavljanju knjiga, pored autorke govorila je i njena prijateljica Dragana Lekić Šijan.

„Jako sam ponosna na Stanislavu. Obe knjige su odlične, pročitala sam ih u jednom dahu. Imaju neku posebnu dubinu i pune su emocija“, rekla je Lekić Šijan.

Knjige „Četverac bez kormilara“ i „Budi moje sklonište od tuge“ objavljene su 10. septembra, i već su naišle na dobar prijem kod čitalačke publike.

Info+ kablovski kanal