Vremenska prognoza

sreda, 31 decembar 2014 13:21

Premijera predstave „Na putu do Djeda Mraza“

Na pozorišnoj sceni Kulturnog centra u Gradišci premijerno je izvedena predstava “Na putu do Djeda Mraza” koju su odigrali članovi Omladinskog studija Grad pozorišta.

Premijera predstave „Na putu do Djeda Mraza“

Ovaj pozorišni komad namijenjen je djeci uzrasta do 12 godina i govori o tome kako jedna vesela družina saznavši da je Djeda Mraz bolestan odlučila da ga posjeti. Koristili su razna prevozna sredstva i uz pjesma sretno stigli do svog cilja.

Pored Djeda Mraza na pozorišnim daskama Kulturnog centra igrali su Dragana Ilić, Milica Ivetić, Danilo Desančić, Nemanja Plotan, Boris Vukajlović I Anđela Vukotić.

Članovi Omladinskog studija Grad pozorišta zajedno sa režiserom Draškom Vidovićem ovu predstavu počeli su pripremati od kraja novembra. Vidović kaže da je zadovoljan finalnim ishodom. On je naveo da je ovo bila prva večernja scena, glavna premijera, iako su sa istom predstavom za djecu nedavno nastupali u Kočićevu.Nada se da će biti još interesovanja za ovaj komad.

Ovo je bila četvrta premijera Omladinskog studija Grad pozorišta. Trenutno priremaju još jednu predstavu koja će biti odigrana u 2015. godini.

Info+ kablovski kanal