Vremenska prognoza

ponedeljak, 17 mart 2014 14:49

Bogata ponuda kulturnih dešavanja

Bogata ponuda kulturnih dešavanja obilježila je protekli period u gradiškom hramu kulture. Publika je imala priliku uživati u pozorišnim predstavama i filmskim projekcijama, te pogledati radove domaćih umjetnika u izložbenim salonima KC.

Bogata ponuda kulturnih dešavanja

Istim tempom nastaviće se i u narednom periodu. Već u utorak, 18.marta KUD „Mirkovo kolo“ iz Vrbaške organizuje Humanitarni koncert za Bobana Stojanovića iz Čatrnje, koji  boluje od težeg oblika mišićne distrofije. U koncertu pod nazivom „Budimo humani, pomozimo” učestvovaće mnoga kulturno-umjetnička društva sa područja gradiške opštine.

Tokom ove sedmice publika ima priliku da pogleda pozorišni hit “Ja, mahalac” u izvedbi Dragana Marinkovića Mace. Predstava na provakativan i duhovit način tumači današnje ljubavne odnose i kritikuje pomodarstvo, primitivizam,  materijalizam i druge fenomene naše svakodnevnice. Pozorišni komad biće odigran u subotu, 22.marta sa početkom u 20h.

Kraj sedmice obilježiće godišnji koncert KUD-a „Dukati“ iz Laminaca. Koncert će se održati u nedjelju, 23.marta u 19 časova, a gosti koncerta su KUD „Mladost“ iz Razboja i KUD „Behar“ iz Dubrava.

Info+ kablovski kanal