Vremenska prognoza

ponedeljak, 31 mart 2014 09:36

Bogat dječiji plesni program

Peti dječiji plesni program u organizaciji plesnog studija „Dance step“ održan je u Kulturnom centru Gradiška. Posjetioci ,posebno oni mlađi, uživali su u bogatom programu.

Bogat dječiji plesni program

Sa brojnim koreografijama predstavili su se domaćini, ali su i gosti uljepšali plesni program.  Nastupali su članovi plesne radionice Ilijane Lončar iz Požege iz Hrvatske, plesnog kluba “Ritam’’ iz Srpca, članovi plesne škole „Bolero“ iz Banjaluke i “Dance step”.Članovi plesne škole „Bolero“ iz Banja Luke predstavili su se različitim koreografijama od hip hopa, šou densa, latino i etno karakternih plesova. Tradicionalnim grčkim plesom predstavili su se članovi plesne radionice Ilijane Lončar iz Požege. Oni kažu da se uvijek rado odazovu ovakvim koncertima.

Raznovrstan i zanimljiv  program ovog koncerta uljepšali su članovi plesnog kluba „Ritam“ iz Srpca,a naravno i domaćini koji su izveli najviše koreografija. “Iako je ovo peti put da se organizuje dječiji plesni program ipak je ovo naš prvi veliki koncert” kaže predsjednik plesnog studija Dance Step.

Pripreme za ovu manifetsaciju trajale su dugo,ali su od početka godine imali nekolko nastupa.  “Imali smo par nastupa revijalnog karaktera I više smo se bazirali na akivnosti unutar kluba, imali smo manifestacije za roditelje” rekla je Božićeva. Nakon ovog koncerta “Dance step” obilježiće Svjetski dan plesa. Ta manifestaciji održaće se 29. aprila na ljetnoj pozornici Kulturnog centra.

Info+ kablovski kanal