Vremenska prognoza

ponedeljak, 11 maj 2020 12:43

Većina ugostiteljskih objekata u Gradišci počela sa radom

Većina ugostiteljskih objekata u Gradišci počeli su sa radom.

Većina ugostiteljskih objekata u Gradišci počela sa radom

Lokali prvog dana nakon duže pauze nisu bili puni, ali oni koji su se odlučili  da posjete svoj omiljeni kafić kažu da im je drago što su ugostiteljski objekti ponovo otvoreni.

Iako imaju dozvolu za rad i gosti, ali i zaposleni u ugostiteljskim objektima moraju se pridržavati određenih pravila kako bi zaštitili i sebe i druge.

Dragan Janković, konobar kaže da su se prilagodili uslovima, te da se poštuje distanca, dezinfekcija ruku, prostora. Nada se da ovo neće potrajati, te se raduju što su počeli sa radom.

Iako je nakon duge pauze, ugostiteljskim objektima rad ponovo dozvoljen, na području Gradiške, katance sa vrata, ipak, nisu skinuli svi, ističe predsednik Udruženja ugostitelja Gradiška Mladen Majstorović. On kažu da svi članovi ovog Udruženja kojih ima 35 počeli sa radom, te da su se ugostitelji potrudili da ispoštuju sva propisana pravila za zaštitu.

“Mjere su ublažene, produženo je radno vrijeme do 21 čas, te se može raditi I u zatvorenom prostoru” rekao je Mladen Majstorović, predsjednik Udruženja ugostitelja Gradiška.

Gradiški ugostitelji imaju namjeru da se sastanu sa gradnačelnikom Gradiške Zoranom Adžićem sa kojim bi detaljnije razgovarali o mjerama  koje su propsiane od strane Gradske uprave.

Info+ kablovski kanal