Vremenska prognoza

ponedeljak, 30 decembar 2019 12:51

Većina Gradiščana Novu godinu dočekaće kod kuće

Bliži se jedna od najveselijih večeri, doček Nove godine.

Većina Gradiščana Novu godinu dočekaće kod kuće

Na ulicama Gradiške već odavno se osjeća novogodišnji duh.Većina građana zna gdje će dočekati i proslaviti najluđu noć. Shodno finansijama kojima raspolažu pojedinci su se odlučili da to ipak bude u kućnoj atmosferi sa porodicom i prijateljima. Rijetki su sebi priuštili putovanje, dok će za neke novogodišnja noć biti još samo jedna radna. Neki stanovnici grada na Savi odlučili su se za doček u ugostiteljskim objektima, gdje su prireme za novogodišnju noć već pri kraju.

Podsjećamo da će u Zimskom gradu, ispred Kulturnog centra,  građane zabavljati rok bend Triple shot iz Gradiške i DJ. Program počinje od 20:30 časova.

U januaru će biti i neradnih dana. Prema Zakonu o praznicima Republike Srpske neradni dani su prvi, drugi i deveti januar, Dan Republike. Ovim danima neće raditi republički organi i organizacije, organi lokalnih samouprava, javne ustanove, preduzeća i druge organizacije i lica koja obavljaju uslužne i proizvodne djelatnosti. 

Vjerski praznici su Božić i Badnji dan, odnosno 6. i 7. januar. Za vjernike pravoslavne vjeroispovijesti ovo su neradni dani.

Info+ kablovski kanal