Vremenska prognoza

ponedeljak, 30 decembar 2019 11:12

Uz „Vrapčiće“ proslavljena dječija Nova godina

Uz hitove popularnog dječijeg hora „Vrapčići“ na platou ispred Kulturnog centra najmlađi Gradiščani ispratili su staru i dočekali novu godinu.

Uz „Vrapčiće“ proslavljena dječija Nova godina

Svako od njih imao je mnogo želja za sebe, ali i za svoje sugrađane.

Više od 20 koncerata širom Republike Srpske, nove pjesme i spotovi, te mnogo novih članova - godina na izmaku bila je uspješna za članove „Vrapčića“. Takođe, u pripremi su novog albuma.

„Promovišemo dječije stvaralaštvo. Uz naše pjesme odrastaju generacije i proslavili smo 26. godina postojanja. Najmlađim Gradiščanima želimo da budu srećni, da slušaju roditelje, ali i „Vrapčiće“. Želimo im da uživaju u djetinjstvu“, poručio je Branislav Đaković, umjetnički rukovodilac Dječijeg hora „Vrapčići“.

Ispred Gradske uprave Gradiška prisutne je, uz najljepše želje, pozdravio načelnik Odjeljenja društvenih djelatnosti, Davor Glišić.

„Gradska uprava, u saradnji sa Turističkom organizacijom i Kulturnim centrom, tradicionalno organizuje proslavu dječije Nove godine u predivnom ambijentu „Zimskog grada““, rekao je Glišić.

Od utorka, 31. decembra, manifestacije se nastavljaju, poručuju iz gradiške Turističke organizacije.

„Doček Nove godine uz lokalni bend „Triple shot“ i pozivam naše sugrađane da nam se pridruže. Od 3. januara organizujemo niz manifestacija u susret Božiću u saradnji sa bibliotekom, plesnim klubovima i muzičkom školom. 9. januara imamo prigodan program povodom Dana Republike, i završavamo 13. januara proslavom pravoslavne Nove godine, uz grupu „Galija““, naveo je Miloš Vujinić, v.d. direktora Turističke organizacije Gradiška.

Proslava dječije Nove godine organizovana je u okviru manifestacije „Gradiška zima 2019/2020“.

Info+ kablovski kanal