Vremenska prognoza

utorak, 14 januar 2020 11:47

Uz grupu „Galija“ Gradiščani dočekali Pravoslavnu novu godinu

Novu, 2020, godinu po julijanskom kalendaru dočekali su brojni Gradiščani okupljeni ispred Kulturnog centra, a za dobru atmosferu pobrinula se legendarna rok grupa Galija.

Uz grupu „Galija“ Gradiščani dočekali Pravoslavnu novu godinu

Karijeru dugu četiri decenije obilježili su brojni hitovi, a i protekla godina je bila uspješna za njene članove.

„Imali smo dosta koncerata, a sada je u planu jedan specifičan album koji će biti retrospektiva svega što smo do sada radili“, naveo je Nenad Milosavljević iz grupe „Galija“.

Prvu čestitku građanima je, ispred Gradske uprave, uputila zamjenik gradonačelnika, Dragana Ilić.

„Svim građanima Gradiške želim puno ljubavi i razumijevanja, te da im dragi Bog podari zdravlje, sreću i uspjeh“, poželjela je Ilićeva.

Doček Pravoslavne nove godine je ujedno posljednji događaj programa „Gradiške zime 2019/2020“, u okviru kojeg su proteklih mjesec dana bile organizovane brojne manifestacije. Iz gradiške Turističke organizacije, koja je i jedan od organizatora, poručuju da imaju velike planove za budućnost.

„Krenućemo sa turističkom signalizacijom, takođe želimo manifestaciju da podignemo na viši nivo, naravno u zavisnosti od budžeta. Želio bih da napomenem da će, iako se „Gradiška zima“ završava večeras, klizalište biti otvoreno do kraja mjeseca“, naveo je Miloš Vujinić, v.d. direktora Turističke organizacije grada Gradiška.

Tačno u ponoć novu godinu najavio je veličanstveni vatromet.

Info+ kablovski kanal