Vremenska prognoza

utorak, 15 oktobar 2019 13:21

Uredan početak sezone grijanja u Gradišci

IEE Toplana Gradiška spremno je dočekala novu sezonu grijanja, koja je zvanično počela 15. oktobra.

Uredan početak sezone grijanja u Gradišci

Sa isporukom toplotne energije krenuli su i prije zvaničnog početka sezone, već od 2. oktobra, kroz tople probe.

„Jutros su u Gradišci topli radijatori, iako su ovih dana bile visoke posebno dnevne temperature. Moram da naglasim da zgrada u Vidovdanskoj 75 danas nema tople radijatore zbog kvara na instalacijama same zgrade, međutim radovi su u toku da bi uskoro počeli sa radom. Topla proba prošla je dosta uspješno, sistem je stavljen u funkciju“ rekla je Nada Brajić, rukovodilac Službe za korisnike IEE Toplana Gradiška.

 Ljetnu pauzu radnici IEE Toplane Gradiška iskoristili su da završe sve planirane poslove, te su sanirane sve kritične tačke na toplovodnoj mreži.

„Urađena je sanacija velikog oštećena u dužini 60 metara u samom centru grada. Urađen je remont u samom postrojenju te na toplinskim stanicama u pojedinim zgradama. Na samoj kotlovnici smo radili, te spremno dočekujemo ovu sezonu“ kaže Nada Brajić, rukovodilac Službe za korisnike IEE Toplana Gradiška.

Režimi grijanja na samom početku, kao i u cijeloj sezoni grijanja, biće prilagođeni kretanju spoljašnjih temperatura.Kada je riječ o energentu, naglasili su da su do sada obezbijeđene potrebne količine drvnog sortimenta.

Cijene grijanja i u ovoj sezoni ostaju nepromijenjene. Za fizička lica 1,65 KM po kvadratnom metru grijne površine, na mjesečnom nivou,  i 138 KM po utrošenom megavat-satu za pravna lica. IEE Toplana Gradiška trenutno ima 1381 korisnika.

Info+ kablovski kanal