Vremenska prognoza

četvrtak, 04 septembar 2014 18:48

Upriličena prodajna promocija knjige "Planinarenje" u okviru humanitarne akcije "Sloga kuću gradi"

Udruženje samohranih roditelja „Svjetlost“ iz Gradiške  u saradnji sa Planinarskim sportskim društvom „Patrija“, u KC Gradiška organizovalo je prodajnu promociju knjige „Planinarenje-mali savjeti“.

Upriličena prodajna promocija knjige "Planinarenje" u okviru humanitarne akcije "Sloga kuću gradi"

Promocija humanitarnog  karaktera , nastavak je akcije započete u julu tekuće godine.  Predsjednik Udruženja samohranih roditelja "Svjetlost", Zorica Stupar, navela je da je u toku akcije prikupljeno više od 2500 maraka, a  novac je utrošen za adaptaciju kupatila porodici Gajić i izgradnju temelja za kuću porodice Zrnić.

Sekretar PSD „Patrija“ Gradiška, Radovan Dobrić, istakao je da su članovi planinarskog društva odlučili da na ovaj način daju doprinos ovoj akciji, te da je sav prihod od prodaje knjiga namijenjen izgradnji i adaptaciji kuća za dvije višečlane porodice.

Svi koji žele da podrže ovu humanitarnu akciju, knjigu „Planinarenje-mali savjeti“, autora Radovana Dobrića i Boška Barakovića po cijeni od 10 km, mogu da kupe u prostorijama Udruženja Svjetlost i PSD „Patrija“.

Udruženje samohranih roditelja „Svjetlost“ planira da u okviru akcije „Sloga kuću gradi“ i u narednom periodu organizuje različite humanitarne akcije, kako bi se prikupila značajnija sredstva za pomoć višečlanim porodicama Zrnić i Gajić.

 

Info+ kablovski kanal