Vremenska prognoza

četvrtak, 03 septembar 2020 13:14

Uhapšena dva migranta zbog krivičnog djela

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, su 2.septembra ove godine lišili  slobode lica inicijala A.K. i E.B. državljane Alžira, zbog postojanja sumnje da su počinili krivično djelo „Tjelesna povreda“.

Uhapšena dva migranta zbog krivičnog djela

“Policijskoj stanici Gradiška, 2. septembra u  20,57 časova, oštećeni je prijavio da su ga u dvorištu porodične kuće stanovanja u ulici Savskoj, grad Gradiška, fizički napala dva nepoznata muškarca, koja svojim izgledom asociraju na migrante”, navedeno je u saopštenju Policijske uprave Gradiška.

Kako se dodaje operativnim radom policijskih službenika Policijske uprave Gradiška, identifikovani su i uhapšeni A.K. i E.B. dok je oštećenom ukazana ljekarska pomoć u Opštoj bolnici  Gradiška, kojom prilikom su konstatovane tjelesne povrede.

“O svim okolnostima događaja obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a koji je naložio da se po dokumentovanju predmeta protiv lica A.K. i E.B. državljana Alžira, podnese izvještaj o počinjenom krivičnom djelu”, dodaje se u saopštenju.

Takođe o svemu naprijed navedenom i preduzetom obavješteni su radnici Terenskog centra za strance Banjaluka, a koji su preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti. 

Policijska uprava Gradiška apeluje građane da ukoliko uoče kretanje ilegalnih migranata o tome obavijeste policiju besplatnim pozivom na broj 122, a koji može biti i anoniman.

Info+ kablovski kanal