Vremenska prognoza

petak, 20 mart 2020 12:11

U toku zabrane rada uređuju se ugostiteljski objekti

Zbog novonastale situacije i pojave virusa korona na našem području do 30. marta zabranjen su sva javna okupljanja, kao I rad ugostiteljskim objektima svih kategorija.

U toku zabrane rada uređuju se ugostiteljski objekti

Mnogi vlasnici ugostiteljskih objekata u Gradišci tu Odluku koju je donijeo Gradski štab za vanredne situaciju ispoštovali i iskoristili ovo vrijeme za uređenje lokala.

Srećko Sladojević, vlasnik ugostiteljskog objekta kaže da smo lokal dezinfikovali, te renovirali I očistili.

U skladu sa naredbama koje dolaze sa nivoa Vlade RS podjećamo da je zabranje rad fitnes centrima, bazenima, velnes i spa centrima zasebno i u sklopu hotelskog smeštaja, rad dečjim igraonicama, pijacama, privatnim stomatološkim ambulantama, rad priređivača igara na sreću, sportskih organizacija i škola sporta, te treninga i organizovanja takmičenja za sportiste svih kategorija.

Ograničem je i rad u trgovačkim centrima od sedam sati do 18 časova, gde mogu raditi samo trgovine prehrane/robe široke potrošnje, apoteke i poljoprivrene apoteke ako se nalaze u tržnom centru, trgovine prehrane/robe široke potrošnje, trgovine stočne hrane i trgovine na veliko od sedam sati do 18 časova, dragstorima i subjektima koji obavljaju delatnost proizvodnje hleba, peciva, sveže testenine i kolača od sedam sati do 22 časa.

Info+ kablovski kanal