Vremenska prognoza

četvrtak, 08 avgust 2019 13:45

U toku prijave za humanitarni turnir u uličnoj košarci

Košarkaški klub „Lider“ Gradiška organizuje turnir u uličnoj košarci koji će se održati na terenu  OŠ „Vasa Čubirlović“ od 17.  do 19 avgusta.

U toku prijave za humanitarni turnir u uličnoj košarci

Turnir je humanitarnog karaktera. Kotizacija je 5 KM po igraču ili donacija školskog pribora. Sav prikupljen školski pribor i novac biće uručen djeci iz socijalno ugroženih porodica i porodica sa četvero i više djece.

„Cilj nam je da prikupimo sredstva za mališane koji polaze u školu, ali i afirmacija što većeg broja djece , posebno za one ispod dvanaest godina za koje ne postoje turniri ovakvog karaktera“ rekla je Ognjenka Jovičić, predsjednik i trener KK „Lider“ Gradiška.

Zainteresovane ekipe mogu se prijaviti putem internet stranice KK “Lider”.Na ovom turniru takmičiće se dječaci u tri kategorije uzrasta od 2006. do 2012. godišta, dok u konkurenciji djevojaka ne postoji starosna granica.

“Takmičarski dio je u drugom planu, medalje će biti za sve učesnike. Neće biti neko veliko finale. Biće takmičenje u košarkaškom poligonu” kaže Ognjenka Jovičić, predsjednik i trener  KK „Lider“ Gradiška.

Turni u uličnoj košarci počinje 17. avgusta u 17 časova na terenu OŠ “Vasa Čubrilović” u Gradišci. Ekipe se mogu prijaviti do 15. avgusta.

Info+ kablovski kanal