Vremenska prognoza

utorak, 21 april 2015 14:03

U nedjelju besplatan izlet na Kozaru

Povodom Dana opštine, Planinarsko-sportsko društvo “Patrija” iz Gradiške organizuje jednodnevni izlet na planinu Kozara.

U nedjelju besplatan izlet na Kozaru

Riječ je o tradicionalnom izletu koji se organizuje treću godinu pod pokroviteljstvom načelnika opštine. Za sve zainteresovane izlet je besplatan. “Polazak je planiran u nedjelju 26. aprila u 8.30 časova ispred Kulturnog centra Gradiška odnosno parkinga kod Konzuma. Organizovanim prevozom idemo do našeg planinarskog doma u selu Mičije. Zatim ćemo se planinarskom stazom kretati do izletišta Subotići , pa do eko centra Žubor gdje će biti ručak za sve učesnike. Dužina staze je oko 14 km. Povratak je planiran oko 17 časova. Potrebna oprema: duboke cipele, rezervna presvlaka, obavezno litar i po vode, sunčane naočale” rekao je Slavko Vidović, predsjednik PSD “Patrija” Gradiška.

Drušvo “Patrija” osnovano je 2009. godine i ima 30-tak članova. Planinarske pohode organizuju najmanje jedno mjesečno. To rade iz zadovoljstvo,jer vole prirodu.

Za jednodnevni izlet na Kozaru svi zainteresovani se mogu prijaviti najkasnije do petka na fejsbuk stranici Planinarskog-sportskog društva “Patrija” ili na broj telefona 065/317-763.

Info+ kablovski kanal