Vremenska prognoza

sreda, 05 februar 2014 14:55

U gradiškim buticima traju sezonska sniženja

U gradiškim buticima u toku je rasprodaja zimske obuće i odjeće, koja se može nabaviti po dosta nižim cijenama.

U gradiškim buticima traju sezonska sniženja

Sa gotovo svih izloga mame natpisi kao što su “totalno sniženje”, “sve u pola cijene”. I u buticima “Cobra sport” kažu da se sniženja kreću do 50 odsto. “U ovom periodu smo uradili veliko akcijsko sniženje Legenda. Tako da je cijela kolekcija jesen-zima uključujući jakne, džempere, džins snižena 30 odsto, dok je kolekcija iz prethodnog perioda snižena za 50 odsto.Ovih dana  će na cijeli asortimana biti sniženje do 50 odsto.Nova kolekcija Legenda se očekuje za sedam dana.Što se tiče sportske opreme sniženja su počela već u decembru. Tada su cijene bile niže za 30 odsto” kaže Mićo Lukić, vlasnik butika “Cobra sport”.

Ni pored relativno niskih cijena građani zbog sve tanjih novčanika i nezaposlenosti ne mogu sebi da priušte željeni komad odjeće ili obuće. Pa se i kupuje u skladu sa mogućnostima.Mnogi odjevni predmeti u punoj cijeni dosta su skupi za domaćinstva sa prosječnim mjesečnim primanjima. Većina stanovnika čeka rasprodaje kako bi sebi kupila neki komad odjeće. “Na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva u akcijskim sniženjima roba se najviše prodaje, jer to je period koji ljudi čekaju” rekao je Lukić.

U namjeri da se u ovoj teško ekonomskoj sitaciji koliko toliko pomogne kupcima u buticama su redovna sezonska sniženja.Iako se rasprodaje u našim krajevima još uvek dosta razlikuju od onih na zapadu, bolje je da iskoristite priliku da za manje novca obnovite garderobu, posebno što se tiče ovogodišnjeg sniženja, jer je vremena ostalo još malo.

Info+ kablovski kanal