Vremenska prognoza

sreda, 26 jun 2019 17:02

U Gradišci 5. jula prva noćna trka

U petak, 5. jula, u Gradišci će se trčati 1. Gradiški noćni cener u okviru manifestacije „Gradiško ljeto“, a organizator je Atletsko-rekreativni klub Gradiška. Oni koji žele da se oprobaju u noćnoj trci i ujedno ostvare pravo na startni paket, kotizacije mogu uplatiti do petka, 28. juna, do 23 časa i 59 minuta.

U Gradišci 5. jula prva noćna trka

„Moguće je prijaviti se i na sam dan trke, ali tada učesnici neće dobiti startni paket, nego samo startni broj i finišersku medalju. Kotizacija iznosi 25 KM, a startni paket sadrži oficijelnu majicu i čarape 1. Gradiškog noćnog cenera, sponzorske pakete, startni broj i finišersku medalju“, naveo je Dejan Jakeljić, direktor 1. Gradiškog noćnog cenera.

U planu su tri trke: 800 metara za djecu, 3 kilometra za rekreativce i glavna je trka na 10 kilometara. Najbrži takmičari biće nagrađeni vrijednim nagradama.

„Imamo novčane nagrade za 10 km, za prva tri najbolja trkače, u muškoj i ženskoj kategoriji, a isto tako i u trci na 3 km. Ovaj put imamo i jednu novinu. Naime, potrebno je i da se najmlađi takmičari prijave kako ne bismo, kao do sada, imali problem sa brojem medalja“, rekao je Aleksandar Raca, predsjednik ARK Gradiška.

 Do sada se prijavilo 312 trkača iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Čilea, Italije. Iz Atletsko-rekreativnog kluba pozivaju Gradiščane da se prijave i podrže ovaj sportski događaj, a za takmičare i građane nakon proglašenja pobjednika na platou Kulturnog centra, obećavaju dobru zabavu uz muziku i jedno veliko iznenađenje.

Info+ kablovski kanal