Vremenska prognoza

sreda, 25 mart 2015 14:28

Teško oboljeli Dušan sve bliže ostvarenju svog cilja

Dušan Vilić iz Bistrice koji je obolio od leukemije sve je bliži ostvarenju svog cilja. Novac u iznosu od oko 100 hiljada maraka koji mu je potreban za transplantaciju koštane srži trebao bi biti prikupljen.

Teško oboljeli Dušan sve bliže ostvarenju svog cilja

„Mislim da je na žiro račun uplaćeno preko 3 500 KM, bilo je oko 16 hiljada poziva. Mi smo zadovoljni, posebno jer je Fond zdravstvenog osiguranja RS usvojio žalbu koju smo uložili, te su nam na onih 50 posto odobrili još 35 posto, to nas raduje i mislim da ćemo prikupiti novac“ kaže Vilić.

Do kraja mjeseca biće aktivan humanitarni broj 1415 kojeg je za Dušana Vilića pokrenula je OO Crvenog krsta Gradiška u saradnji sa kompanijom MTEL. „Svima koji su zvali i uplatili novac na žiro račun ovim putem se zahvaljujem“ rekao je Vilić.

Ovaj tridesetjednogodišnji otac troje maloljetne djece ima veliku nadu da će pobijediti leukemije. U tome mu najveću podršku pružaju njegovi najbliži koji su vjerovali da će se prikupiti potreban novac i da će se na kraju sve dobro završiti. „Vjerovali jesmo, jer znamo da danas ima ljudi koji žele pomoći u ovakvim situacijama i ovom prilikom svima se zahvaljujem“ kaže Dragana Vilić Dušanova supruga.

Pozivom na broj 1415  još uvijek možete pomoći ovom mladom čovjeku da bude što bliži ostvarenju svoje najveće želje - da se živ i zdrav što prije vrati svom svakodnevnom životu kojeg ispunjavaju tri mala bića Anja, Božidarka i Vasilije.

Info+ kablovski kanal