Vremenska prognoza

ponedeljak, 16 jun 2014 14:47

Srbački mališani priredili “Kuću zanimanja”

Mališani mlađe, srednje i starije grupe Dječijeg vrtića “Naša radost” iz Srpca i ove godinu u Domu kulture održali su završnu svečanost pod nazivom “Kuća zanimanja”.

Srbački mališani priredili “Kuću zanimanja”

Za sve mame, tate, bake deke i druge posjetioce upriličen je zanimljiv program. Mališani su dali sve od sebe i na originalan način predstavili razna zanimanja i uz to izveli nekoliko koreografija.

„Ovaj bogat program mališani su pripremali zajedno sa tetam koje su uložile mnogo truda, ljubavi i pažnje“ rekla je direktorica srbačkog vrtića Zorica Balaban.Ona kaže da manifestacijom koju su ovog puta nazvali  „Kuća zanimanja“ obilježavaju kraj školske godine. „U ovoj školskoj godini imali smo povećan broj djece u odnosu na prethodni period. Trenutno imamo upisanih 115 vaspitanika i oko 30 djece na čekanju, što nije bila praksa prethodnih godina. U septembru planiramo da uvedemo još jednu grupu“ dodala je Balabanova.

Uskoro će ovi mališani zajedno sa tetama na zasluženi odmor, a prije toga u Srpcu će biti održana konferencija beba. Nosilac aktivnosti te manifestacije je Dječiji vrtić „Naša radost“.

Info+ kablovski kanal