Vremenska prognoza

utorak, 19 novembar 2019 14:29

Predstavljen rad Fakulteta bezbjednosnih nauka Banja Luka

U Tehničkoj školi u Gradišci predstavnici Fakulteta bezbjednosnih nauka iz Banja Luka održali su predavanje kako bi se srednjoškolci bolje upoznali sa radom ove ustanove.

Predstavljen rad Fakulteta bezbjednosnih nauka Banja Luka

Prikazan je promotivni film te su studneti treće godine izveli jednu pokaznu vježbu,a profesori su govorili o načinu rada fakulteta.

„Izučavamo različite grupe predmeta iz oblasti kriminalistike, forenzike, specijalno fizičko vaspitanje, znači sve ono što interesuje mlade ljude. Za naš fakultet vlada velika zainteresovanost, posebno što se otvaraju vrata brzog zaposlennja. Imamo mnogo više prijavljenih kandidata nego što možemo da primimo“ rekao je doc. dr Saša Mićin profesor na Fakultetu bezbjednosnih nauka Banja Luka.

Tehnička škola Gradiška nastoji da na vrijeme svojim srednjoškolcima predstavi rad određenih visokoobrazovnih ustanova, među kojim je i Fakultet bezbjednosnih nauka Banja Luka.

“Ovo predavanje je nastavak kvalitetne saradnje I određeni broj učenika upiše taj fakultet koji su I veoma upješni” kaže Vlado Tomić, direktor Tehničke škole Gradiška.

U decembru je planirano da Mašinski fakultet iz Banja Luke kroz određeno predavanje predstvi svoj rad srednjoškolcima Tehničke škole Gradiška.

Info+ kablovski kanal