Vremenska prognoza

petak, 18 april 2014 13:01

Podijeljeni prehrambeni paketi članovima Boračke organizacije Srbac

Boračka organizacija opštine Srbac povodom Vaskršnjih praznika organizovala je podjelu prehrambenih paketa za socijalno-ugrožene porodice i članove ove organizacije.

Podijeljeni prehrambeni paketi članovima Boračke organizacije Srbac

„Naišli smo na razumijevanje lokalne uprave na čelu sa načelnikom opštine Dragom Ćirićem. Vršimo podjelu 100 paketa, a spisak korisnika dostavljen je od mjesnih odbora i ljudi na terenu koji su vidjeli ko je stvarno u stanju potrebe i tim ljudima će biti uručena pomoć“, pojasnio je Duško Mitrić, predsjednik Boračke organizacije Srbac. Predstavnici  Odbora porodica poginulih boraca Boračke organizacije Srbac, prethodno su u nekoliko sela srbačke opštine  posjetili 12 porodica ove kategorije, te podijelili prehrambene pakete.

Načelnik opštine Srbac Drago Ćirić, ovom prilikom istakao je da Boračka organizacija i opština, zajedničkim snagama učestvuju u ovakvim akcijama kako bi se bar na neki način pomoglo stanovništvu u potrebi. Dodao je da će se i u narednom periodu nastojati pomoći socijalno-ugroženim licima, posebno kroz pronalaženje posla za nezaposlene članove višečlanih porodica ove populacije.

Info+ kablovski kanal