Vremenska prognoza

četvrtak, 05 decembar 2019 10:47

Počeli radovi na postavljanju klizališta

Radovi na postavljanju klizališta kod Kulturnog centra Gradiška su počeli.

Počeli radovi na postavljanju klizališta

Zvanično otvaranje planirano je 15. decembra ove godine.

„Komunalno preduzeće će i ove godine našim sugrađanima obezbijediti određene zimske radosti, kao i prošle godine imaćemo klizalište. Biće tu i drugih sadržaja, te ćemo ih obogatiti, imaćemo tobogan i stazu“ rekao je Sandro Zeničanin, direktor KP „Vodovod“ Gradiška.

Planirano je da klizalište bude postavljeno mjesec dana, a možda i duže  ukoliko to vremenski uslovi dozvole. Cijena se neće mijenjati u odnosu na ranije te će iznositi 3 KM.

„Mi smo to ograničili na sat vremena, ali to nikad nismo branili koliko god ljudi žele i mogu. Ove godine će biti besplatnih ulaznica za djecu sa posebnim potrebama, te učenici škola osnovnih, srednjih škola će prijepodne na klizalište moći da dođu i uživaju besplatno. Nadam se da će i ove godine građani uživati“ kaže Sandro Zeničanin, direktor KP „Vodovod“ Gradiška.

Klizalište se proteklih godina pokazalo kao jako dobro prihvaćen zimski sadržaj u gradu na Savi , te je zabilježio veliki broj posjetilaca, posebno djece.Podsjećamo da će klizalište svoja vrata ove sezone otvoriti u nedjeju 15. decembra kada će zvanično početi i program Zimskog grada uz koncert Amadeus benda.

 

Info+ kablovski kanal