Vremenska prognoza

sreda, 15 oktobar 2014 15:15

Počela sezona grijanja u Gradišci

Radijatori u mnogim gradiškim stanovima koji koriste centralno grijanje od danas su topli. Isporuka toplotne energije kako su i ranije najavili iz preduzeća “IEE Toplana” Gradiška počela je na vrijeme.

Počela sezona grijanja u Gradišci

„Mi smo jutros počeli isporuku toplotne energije našim korisnicima u skladu sa vanjskom temperaturom. U narednim danima očekujemo zahlađenje tako da ćemo u skladu sa tim isporučivati toplotnu energiju“ rekao je Branko Usorac,  rukovodilac RJ „IEE Toplana“ Gradiška.

U Toplani kažu da sirovine ima dovoljno i da će grejna sezona kako je i uobičajeno trajati do 15. aprila. “Međutim ako bude potrebe odnosno ako prosječna temperatura bude i dalje ispod 12 stepeni Toplana će grijanje nastaviti kao i prethodne sezone do početka maja”, rekao je Usorac.Cijene grijanja , kako tvrde u ovom preduzeću, ostale su iste i neće se povećavati tokom ove grejne sezone. Fizička lica plaćaju 1,65 KM/m2, a pravna 138 KM/ mWh.

Ukoliko u pojedinim objektima bude problema sa grijanjem, korisnici se mogu obratiti preduzeću „IEE Toplana“.

I dok su kod korisnika Toplane radijatori tek danas zagrijani u mnogim domaćinstvima koja se griju na tradicionalan način drva su već odavno obezbijeđena i grejna sezona kod njih počela je sa prvim zahlađenjem

Info+ kablovski kanal