Vremenska prognoza

subota, 20 april 2019 17:22

Pioniri "Kozare" osvojili prvo mjesto

Pobjednik turnira u košarci za pionire, održanog povodom Dana grada Gradiška, domaći je Omladinski košarkaški klub “Kozara”. Igrač “Kozare”, Veljko Kovačević, proglašen je najperspektivnijim igračem turnira.

Pioniri "Kozare" osvojili prvo mjesto

“Jako sam srećan što sam proglašen najperspektivnijim igračem i srećan sam jer je moja ekipa pobijedila”, rekao je Veljko.

Trećeplasirana ekipa je Košarkaški klub “Čelinac” iz Čelinca, dok se klub “Borac” iz Banjaluke plasirao na drugo mjesto.

Turnir u košarci za pionire organizovan je i prošle godine, te je uvršten  u zvanični program obilježavanja Dana grada, podsjećaju iz Organizacionog odbora ove manifestacije.

“Organizacija je dobra kao i prošle godine. Nama je to veoma značajno jer je veliki broj djece danas prisutan, koji su se bar na trenutak odvojili od telefona i tableta. Mi kao gradska uprava smo opredijeljeni da što više ulažemo u ovakve manifestacije”, naveo je Dragutin Kovačević, šef Odsjeka u Odjeljenju za društvene djelatnosti.

Najboljim igračem turnira proglašen je Luka Dragičević iz „Kozare“, a Cvišić Mladen iz košarkaškog kluba „Čelinac“ ponio je titulu najboljeg strijelca. Sve tri ekipe nagrađene su peharima i zahvalnicama.

Info+ kablovski kanal