Vremenska prognoza

četvrtak, 13 jun 2019 14:43

Od ponedjeljka "Gradska čistoća" radi od 6 časova

Od ponedjeljka, 17. juna, Komunalno preduzeće „Gradska čistoća“ Gradiška uvodi ljetno radno vrijeme, što znači da će sve aktivnosti, umjesto od 7, započinjati od 6 časova.

Od ponedjeljka "Gradska čistoća" radi od 6 časova

„Ovim putem obavještavam sve građane da su u toku i da znaju da sve što smo radili pomjerili smo za sat ranije, da se ranije iznese, znači vozila kreću u 6 sati i idu po istom planu kao i do sada. To smo uradili zbog visokih temperatura, jer je lakše u jutranjim časovima sve uraditi. Takođe od 6 sati počinju sa radom i radnici koji održavaju zelene površine“ rekao je Željko Bilbija direktor KP „Gradska Čistoća“ Gradiška.

Bilbija dodaje da su, pored redovnih, aktuelne i druge brojne aktivnosti.

„Ovih dana smo radili na obilježavanju središnje linije na lokalnom putu od Dušanova do Jurkovice. Takođe ćemo raditi i izradu horizontalne signalizacije u gradu koju smo prekinuli zbog vremena.Radimo na uređenju javnih površina. Od sljedeće sedmice trebamo početi radove na održavanju makadamskih i nekategorisanih puteva“ kaže Bilbija.

Podsjećamo da se do 30. juna svi korisnici usluga „Gradske čistoće“, redovne platiše, mogu prijaviti na nagradni konkurs za izbor najljepšeg dvorišta i balkona.

Info+ kablovski kanal