Vremenska prognoza

sreda, 02 septembar 2020 12:15

Humanitarni broj 1413 za rad Udruženja „Duga“

Udruženje roditelja djece sa autizmom „Duga“ iz Gradiške prvog septembra pokrenulo je humanitarni broj 1413 za prikupljanje novčanih sredstava za podršku rada Udruženja.

Humanitarni broj 1413 za rad Udruženja „Duga“

Broj će biti aktivan do 30. septembra.

„Svake godine aktiviramo humanitarni broj.U proteklom periodu realizovali smo niz aktivnosti a to ne možemo bez finansijske podrške Gradske uprave i lokalnog stanovništva.Angažujemo dva logopeda, te psihologa i defektologa kao i trenera sportskih vještina koji vode školu sporta.Izgradili smo i motorički park za djecu. Sve to radimo kako bi podržali što više djece sa poteškoćama u razvoju“ kaže Saša Kasagić, predsjednik Udruženja roditelja djece sa autizmom „Duga“ Gradiška.

Tokom cijele godine djeca korisnici usluga Udruženja imaju besplatne individualne tretmane kod terapeuta, učestvuju zajedno sa braćom i sestrama u psihološko-edukativnim i sportskim radionicama a organizuju se i psihološko-edukativne radionice za roditelje.

Podsjećamo da pozivom na humanitarni broj 1413 možete donirati 1KM i podržati rad Udruženja roditelja djece sa autizmom „Duga“ iz Gradiške.

Info+ kablovski kanal