Vremenska prognoza

petak, 27 decembar 2019 13:38

Dobra saradnja vjerskih zajednica i Gradske uprave Gradiška

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić kao i svaki put pred sam kraj kalendarske godine upriličio je prijem za predstavnike vjerskih zajednica sa područja Gradiške.

Dobra saradnja vjerskih zajednica i Gradske uprave Gradiška

On je istakao da lokalna uprava ima izuzetno dobru saradnju sa predstavnicima vjerskih zajednica na području grada, te da je Gradiška jedna od najboljih sredina  u kojoj vlada dobra međuvjerska saradnja, tolerancija I poštovanje vjerskih konfesija.

“Sa ponosom mogu reći da Gradska uprava ima izuzetno dobre odnose sa predstavnicima vjerskih zajednica, da zajedno u toku godine razgovaramo o njihovim potrebama. Moram se zahvaliti predstavnicima vjerskih zajednica jer imaju međusobnu komunikaciju I sa vjernicima, te se uvažavamo. Upravo ta različitost je naša snaga da gradimo našu Gradišku” rekao je Zoran Adžić, gradonačelnik Gradiške.

 Predstavnici vjerskih konfesija zahvalili su se gardonačelniku Gradiške na prijemu i na dobroj saradnji.Ovom prilikom razgovarali su šta je urađeno u ovoj te šta je planirano za narednu godinu.

„Ove godine smo imali pomoć u saniranju puta, dakle saradnja je dobra“ rekao je Tomislav Topić, župnik katoličke crkve u Gradišci

“Saradnja je uvijek korektna, te je ova godina bila uspješna,a uvijek se može bolje” kaže Gojko Slijepčević, arhijerejski namjesnik gradiški.

“Ovo je samo jedan kontinuitet koji smo mi uveli u praksu I iz godine u godinu pokušavamo da olakšamo jedni drugima zadatke” rekao je Zejnil efendija Latifović, glavni imam Medžlisa Islamske zajednice u Gradišci.

Gradonačelnik Adžić je ovom prilikom istakao da tokom čitave godine Gradska uprava i predstavnici vjerskih konfesija uspješno sarađuju.

Info+ kablovski kanal